en_US
en
off
Mobile View
Desktop View
 

Mundesuar nga SHKK PartnerPlus


SHOQERI KURSIM KREDI

 
1506
Rreth nesh
partner plus kredi shoqeri bujqesi interes kursim
partner plus kredi shoqeri bujqesi interes kursim
PreviousNext

SHKK PARTNER PLUS

OFRON PRODUKTE FINANCIARE ME INTERESA SHUME KONKURUESE

SHKK PARTNER PLUS

OFRON PRODUKTE FINANCIARE ME INTERESA SHUME KONKURUESE

 
 
 

Llojet e kredive

Informacion rreth Partner Plus

Si te marresh nje kredi ?

shpjegim


Partner Plus.

Shoqeria kursim krediti “ Partner Plus” me numer  NUIS K73529001H e themeluar ne 1/11/07 ne QKR me ermin identifikues Partner Plus.

Shoqeria kursim krediti Partner Plus eshte licensuar nga Banka e Shiqperise me licensen numer  157/1 prot.  date 18/03/16  ne mbeshtetje te ligjit numer  8269 date 23/12/1997 “

Shpjegim ...

 
 

Avantazhet tona

Depozita deri ne 5.5 %

  • Depozita me afate 1, 3 , 6 , 9 , 12 dhe 24 mujore
  • Depozita 10.000 - 1.000.000 leke me interes vjetor 5%
  • ​depozita mbi 1.000.000 leke me interes vjetor 5.5%

Interesa Konkuruese

Mikrokredi deri ne 1.000.000 leke me afat 5 vjet, keste 1, 3 dhe 6 mujore

Kredia MSE deri 2.500.000 leke me afat 7 vjet keste 1 dhe 3 mujore

© 2015 Copyright SHKK PartnerPlus

//code.tidio.co/kbmfvyngoa8pdcfyij7qwf2jmsxsgw5e.js

Lexo me shume..

Lexo me shume..

Lexo me shume..